EXPOHOGAR EXHIBITION IS BACK
An agreement between the Official College of Commercial Agents of Barcelona (COACB) and Fira de Barcelona recovers the Show, which has not been held since 2019.

El Saló Expohogar tornarà a celebrar-se, del 5 al 7 d'octubre de 2024, al recinte de Montjuïc - Fira de Barcelona, gràcies a un acord signat avui entre el president del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB), Ricard Penas i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga.

El saló, que es renova i estarà gestionat pel COACB, esdevindrà "el saló dels salons" ja que agruparà espais amb el recolzament d'entitats i empreses dedicades als sectors decoració de la llar, regal, bijuteria, complements de moda, interiorisme, molt destacat el de joieria, entre d'altres.

La fira, que torna a la ciutat després de cinc anys sense cap saló del sector a Catalunya, ocuparà el pavelló 1 de Montjuïc, amb més d'11.000 metres quadrats. Un renovat Expohogar celebrarà la seva 63ª edició amb novetats i l'objectiu de ser la fira de referència del sector.

"Després de 60 anys celebrant Expohogar a Barcelona, la pandèmia va aturar el saló, però el sector necessita el seu punt de trobada a Catalunya, doncs ara mateix destaca Madrid que fa una gran fira però el sector mereix una Fira professional i comercial pròpia a Catalunya", comenta el president del COACB i d'Expohogar, Ricard Penas. "L'acord que hem signat avui amb Fira de Barcelona enforteix les nostres relacions i als sectors professionals. Fira va néixer de la mà del Col·legi fa gairebé un segle, i actualment som part del seu Consell", conclou Penas.

El COACB és l'entitat que agrupa milers de comercials col·legiats i col·legiades. Les seves funcions principals són adequar, protegir i representar la professió i els interessos dels col·legiats/des, un clar exemple d'aquests interessos és potenciar fires professionals com a ecosistema comercial.

Expohogar va néixer l'any 1961 amb Hogarotel- Expohogar fent edicions anuals fins el 1980 que va començar a celebrar-se com a fira independent només amb sectors d'articles per a la llar.   

 

  

 

 

@coacb.com mail update
Service cutoff: October 30th from 5 to 8 p.m.