Veure totes les ofertes ASSESSOR/A COMERCIAL TELECOMUNICACIONS

Data Publicació: 04/03/2024
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: FIBRA OPTICA ; TELEFONIA Y LINEAS MOVILES
Marca: VODAFONE
Educació: ESO/EGB
Tipus de candidat: Tots
Zones de representació: ESPANYA

Es troba actualment disponible una emocionant oportunitat laboral per al lloc de COL·LABORADOR i assessor comercial.
Estem buscant col·laboradors amb experiència en vendes, habilitats excepcionals de comunicació i negociació.
Com a col·laborador i assessor, els teus reptes són incloure la captació de nous clients, el manteniment de relacions comercials sòlides i l'èxit d'objectius personals i professionals desenvolupant i gestionant el teu propi equip.
Aquesta és una excel·lent oportunitat per desenvolupar una carrera d'èxit al camp comercial. No perdis temps i apunta't ara mateix per assegurar el teu lloc al nostre equip!
BUSQUEM UN PERFIL PURAMENT COMERCIAL, amb actitud positiva i proactiva, do de gents, dots comunicatius, escolta activa, talent, carisma i molta empatia amb el client.

IJC TELECOM SL, empresa líder en la distribució dels productes de Vodafone a escala nacional. S'encarrega de fer una gestió comercial d'assessorament professional i personalitzat dins del segment de Micropime, Autònoms i Residencials.

A IJC TELECOM SL, estem totalment alineats amb la companyia i tractem de complir totes les indicacions que des de Vodafone España ens dicten per al bon exercici de la nostra activitat comercial. És per això que no només som el distribuïdor líder en captació, sinó que a més cuidem molt que aquestes línies compleixin tots els requisits de qualitat per garantir tant la satisfacció de la companyia com dels nostres clients.

IJC TELECOM, OFEREIX si ets autònom, el millor marc retributiu del mercat amb les comissions més altes que puguis imaginar, pagament de gasolina o transport públic, formació contínua, suport logístic i eines (mòbil i tauleta), estabilitat laboral i molta capacitat de creixement personal i professional fins a ser el gerent de la teva propia oficina amb contracte de col·laboració mercantil.

REQUISITS:
- Experiència com a comercial a porta freda a micro pime en telecomunicacions amb fibra òptica i telefonia mòbil (ORANGE, MOVISTAR,
YOIGO etc.).
- Coneixements informàtics (Google Maps, office, Excel, Word).
- Bona comunicació.
- Compromís i ganes d'ascendir professionalment.