Veure totes les ofertes Peleman, fabricant internacional d'equips i consumibles d'oficina, impressió i fotografia, busca distribuïdors a Espanya

Data Publicació: 11/06/2024
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: office, printing and photo equipment
Marca: Peleman
Educació: FP1/PT1
Tipus de candidat: Tots
Zones de representació: ESPANYA
Inscritos: 5

Peleman és una empresa fabricant belga especialitzada en solucions per presentar documents impresos i impressions fotogràfiques digitals i també solucions personalitzades.
La nostra cartera de solucions innovadores i guanyadores al mercat es basa en una sèrie de patents. La nostra presència mundial s'estén a més de 120 països als mercats B2B i gràfics.

El nostre model de negoci amb els nostres distribuïdors es basa en tres importants avantatges:

1. Patents de productes i drets exclusius
2. Alts marges
3. Repetició de negocis garantida.

Les solucions Peleman es venen en 3 mercats principals:

1. L'entorn d'oficina a empreses privades i organitzacions públiques on cal presentar documents impresos, per exemple, comptadors, consultors, arquitectes, bancs, etc.
2. La indústria gràfica. Aquí trobem centres d'impressió digital, empreses productores d'àlbums de fotos, distribuïdors de paper, impremtes de llibres.
3. Al Canal Retail comercialitzem solucions a través de material d'oficina i papereries. Però també a centres de serveis fotogràfics, parcs d'atraccions i grans clubs esportius.

Avui busquem distribuïdor exclusiu a Espanya i volem oferir-te l'oportunitat de tenir els drets exclusius per vendre aquesta gamma de productes al teu país. Esperem poder parlar amb vostè.