TORNA EL SALÓ EXPOHOGAR
Un acord entre el Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB) i Fira de Barcelona recupera el Saló, que no es celebra des del 2019

El Saló Expohogar tornarà a celebrar-se, del 5 al 7 d'octubre de 2024, al recinte de Montjuïc - Fira de Barcelona, gràcies a un acord signat avui entre el president del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB), Ricard Penas i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga.

El saló, que es renova i estarà gestionat pel COACB, esdevindrà "el saló dels salons" ja que agruparà espais amb el recolzament d'entitats i empreses dedicades als sectors decoració de la llar, regal, bijuteria, complements de moda, interiorisme, molt destacat el de joieria, entre d'altres.

La fira, que torna a la ciutat després de cinc anys sense cap saló del sector a Catalunya, ocuparà el pavelló 1 de Montjuïc, amb més d'11.000 metres quadrats. Un renovat Expohogar celebrarà la seva 63ª edició amb novetats i l'objectiu de ser la fira de referència del sector.

"Després de 60 anys celebrant Expohogar a Barcelona, la pandèmia va aturar el saló, però el sector necessita el seu punt de trobada a Catalunya, doncs ara mateix destaca Madrid que fa una gran fira però el sector mereix una Fira professional i comercial pròpia a Catalunya", comenta el president del COACB i d'Expohogar, Ricard Penas. "L'acord que hem signat avui amb Fira de Barcelona enforteix les nostres relacions i als sectors professionals. Fira va néixer de la mà del Col·legi fa gairebé un segle, i actualment som part del seu Consell", conclou Penas.

El COACB és l'entitat que agrupa milers de comercials col·legiats i col·legiades. Les seves funcions principals són adequar, protegir i representar la professió i els interessos dels col·legiats/des, un clar exemple d'aquests interessos és potenciar fires professionals com a ecosistema comercial.

Expohogar va néixer l'any 1961 amb Hogarotel- Expohogar fent edicions anuals fins el 1980 que va començar a celebrar-se com a fira independent només amb sectors d'articles per a la llar.   

 

  

 

 

Actualització del correu @coacb.com
Tall del servei: 30 octubre de 17 a 20h.