Més de 700 entrevistes realitzades al Networking Professional del Bizbarcelona en només 4 hores
En el marc del saló BizBarcelona 2023

L'espai de contactes professionals Networking Professional, impulsat pel COACB i la Intercol·legial, ha registrat en només 4 hores més de 700 entrevistes presencials en el marc del Bizbarcelona que s'ha celebrat els dies 4 i 5 d'octubre a Fira Barcelona.

La Sala Marketplace ha acollit a centenars d'empreses, emprenedors, professionals comercials, de l'educació física, educació social, advocacia, enginyeria, infermeria i pedagogia, entre d'altres, que han participat al Networking a la cerca de col·laboradors o noves oportunitats laborals. La majoria de les entrevistes han sigut amb cita prèvia i cada participant ha tingut una mitja de 4 entrevistes agendades. El president del COACB, Ricard Penas, ha explicat "hem tornat a posicionar el Networking Professional com el lloc idoni per cercar professionals col·legiats i col·legiades de tots els sectors i per trobar feina". 

Per la seva banda, el portal del Networking ha publicat més de 250 anuncis, tant d'empreses com de candidatures. El dia 5 d'octubre també es va impartir una conferència sobre vendes i intel·ligència artificial. 

El COACB també ha comptat amb un punt d'assessorament professional personalitzat durant els dos dies de saló. 

 

El COACB participa a les Eleccions Cambra '23
Amb 2 candidates col·legiades al grup 9.2