El COACB celebra la XVIII edició dels Premis COACB que homenatja el sector comercial català
Al Palau Reial de Pedrables
La XVIII edició dels Premis COACB va tenir lloc el passat 5 de juny  al Palau Reial de Pedralbes de Barcelona. Un any més, el Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB) ha organitzat un lliurament de premis per reconèixer la tasca del sector comercial a Catalunya. Aquest acte, professional i institucional, va comptar amb la presència de diferents representants polítics i de la societat civil i empresarial de Catalunya, entre els que destaquen Jordi Torrades, de la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Miquel Rodríguez, Gerent de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona, Josep-Ramon Mut, president delegat de l'Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública de la Diputació de Barcelona i Ricard Penas, President del COACB. 

Els Premis COACB 2024 s'han lliurat en quatre categories diferents: Empresa, Trajectòria, Innovació i Jove Professional. A més, també s'ha lliurat un premi especial a Fira de Barcelona com a entitat col·laboradora. El periodista Xavi Coral va ser l'encarregat de presentar l'acte.  

El primer guardó que es va lliurar va ser el de la categoria Innovació, adreçada a potenciar les iniciatives de desenvolupament de negoci i a posar en valor la creació d'un model d'agència comercial innovador. Per la seva passió i compromís per oferir productes 100% ecològics i d'alt rendiment en diferents sectors, el guanyador d'aquesta categoria ha sigut el col·legiat Jordi Mayral. El premiat és professional que treballa al sector de la neteja ecològica i representa una marca que fusiona ciència i natura per a oferir productes de neteja probiòtics innovadors, amb especial èmfasi en la sostenibilitat i la cura del mediambient.

A continuació, s'ha donat pas a la categoria Jove Professional. El col·legiat premita ha estat Sergi Molinero, que treballa al sector energètic com assessor per a petites i mitjanes empreses. Va crear la seva empresa fa més de 6 anys i en l'actualitat compta amb un equip de 7 professionals. S'ha valorat la capacitat del col·legiat en innovació i digitalització del servei, que perte a les empreses millorar les condicions econòmiques dels seus subministraments, tot confiant en un assessor professional col·legiat.

Seguidament, es va passar a la categoria Trajectòria, adreçada a reconèixer una trajectòria professional que ha afegit valor i prestigi a la professió. En aquest cas, el guardonat ha estat el col·legiat Feliciano Pozo. El premiat pertany al sector de químics i plàstics, porta més de 29 anys vinculat al COACB, i porta 40 anys treballant en el mateix sector, per la qual cosa coneix a fons el mercat al qual es dirigeix. Durant tots aquests anys ha evolucionat dins de la seva professió, i ha format part dels equips tècnics i comercials de les principals i més prestigioses companyies del sector.

El següent guardó que es va lliurar va ser el de la categoria Empresa. La persona que va rebre el premi va ser Natalia Galán, que forma part de la direcció de l'empresa Barcelona SAE. Aquesta empresa té l'objectiu de formar estudiants universitaris estrangers, adaptant els seus programes formatius per poder estudiar a Barcelona. L'any 2020, un moment clau de la seva expansió, va iniciar una col·laboració amb el COACB per poder dur a terme aquests programes diàriament des de la seva seu. A més, aquests anys han mantingut un fort creixement d'aquests programes formatius i col·laboració conjunta.

Per acabar, el comitè dels Premis COACB ha volgut donar un premi especial a una entitat col·laboradora, Fira de Barcelona, i s'ha destacat la figura del seu director Constantí Serrallonga, qui ha recollit el premi. Aquesta entitat es va fundar oficialment el 1932, de la mà del COACB, i en aquests 92 anys d'història compartida han col·laborat activament. A més, aquest any s'ha fet un salt i una aposta per col·laborar i treballar conjuntament, recuperant el Saló Expohogar, que tindrà lloc del 5 al 7 d'octubre del 2024, i creant un projecte que aposta pel Col·legi com a entitat promotora i organitzadora d'aquest o altres salons, reforçant una nova confiança.


Avís de manteniment de sistemes cloud
Divendres, 23 de febrer a partir de les 23:30h.