El COACB celebra la XVII edició dels Premis COACB
L'acte ha tingut lloc a la Fundació Joan Miró i ha reunit més de 200 assistents


El passat 1 de juny, el Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona va celebrar una nova edició dels Premis COACB que reconeixen la tasca del sector comercial a Catalunya. L'acte, celebrat a l'Auditori de la Fundació Joan Miró, va comptar amb la presència de diferents representants polítics i de la societat civil i empresarial catalana, entre els que hi havia Albert Castellanos, secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya; Josep Maria Vilarrúbia, secretari general del Departament d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Jordi Torrades, director de Comerç; Inmaculada Barral, directora general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació; Fabian Mohedano, president del Consell Català de Formació Professional i Manel Vázquez, director de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona.

L'acte, conduït pel periodista Xavi Coral, es va iniciar amb una breu projecció dels serveis, avantatges i convenis destacats durant aquest darrer any, i amb el discurs de benvinguda del president del COACB, Ricard Penas, que va assenyalar que "els agents comercials som els primers en detectar com està l'entorn econòmic".

Els guanyadors de l'edició 2023 han estat:

Premi Trajectòria

José Romero. Col·legiat des de fa més de 12 anys i amb una experiència de 32 anys treballant al sector Alimentació on coneix a fons el mercat. Durant la seva trajectòria ha evolucionat, començant per l'autovenda, passant per la prevenda, sent cap de vendes, director comercial i per últim creant el seu propi negoci de representacions comercials.

Premi Innovació

Pedro Ramón Villarroya. Col·legiat des de l'any 2019 amb experiència en el sector d'articles per a la llar, fusteria i drogueria. Destaca per la seva flexibilitat i innovació en les tècniques per adaptar-se als seus clients i per la cerca constant de productes ecològics, sostenibles i que respectin el mediambient. A més, és pioner en tenir els certificats EN71III i IBR a Espanya en el sector.

Premi Empresa

YORUBA FOODS. Empresa del sector Alimentació que es dedica a la importació i distribució a Espanya i Europa de productes africans. El premi va ser lliurat al col·legiat Jaume Obradors, cofundador de l'empresa per la seva capacitat i habilitat per crear una empresa internacional amb una xarxa de clients que s'expandeix per tot Europa.

Premi Jove Professional

Gerard Morales. La novetat dels Premis COACB 2023 ha estat la creació d'aquesta nova categoria adreçada a col·legiats i col·legiades menors de 35 anys. El col·legiat guanyador ha treballat a diferents empreses i posicions fins acabar sent comercial autònom, que li ha permès estar vinculat amb una de les empreses representades i dedicar-se a la creació del seu propi projecte: una empresa de reformes orientada al disseny de cuines i banys. S'ha valorat la seva capacitat en la innovació i digitalització del seu projecte que ha afavorit l'augment de l'agilitat de les comandes i fidelització de clients.

Durant l'acte, també es van lliurar els guardons als companys i companyes de professió que enguany fan 50 anys de col·legiació: Carlos Campos Marques, Francisco Carrillo Mateo, Manuel Egea Llaneza, Enric Enrech Artal, Jesús Fernández Lavilla, Miquel Ibern Rivero, José Ramon Losa Montón, Miguel Morales Nuñez, Miguel Olmo Pardo, Francisco Javier Pozo Pujol, Licia Riccardo Papagni, Juan Marco Staheli Corral, Jose Sumalla Suñe i Josep Maria Vergés Prat.

Gràcies als patrocinadors dels Premis, els assistents van participar en el sorteig de tres targetes de carburant CEPSA, valorades en 100€ cadascuna, cortesia de CEPSA; dos vals regal ViaT valorats en 150€ cadascun, cortesia de Saba Aparcaments, un Tablet iPad Air de 64 GB, i uns auriculars Bang&Olufsen, cortesia del Banc Sabadell i un val per a 4 persones per viatjar en vaixell a qualsevol destinació Barcelona-Balears, cortesía de Trasmed del Grup Grimaldi.

L'acte va acabar amb un còctel al Pati Nord del Museu, amb vistes a la ciutat, música en directe a càrrec del duet Duo22 i espectacles de màgia.


Patrocinadors dels Premis COACB 2023:

Vols veure el vídeo dels Premis COACB 2023?

clica AQUÍ 

El COACB presenta la seva Memòria d'Activitats 2022