Veure totes les ofertes Representant per a Catalunya, sector Construcció

Data Publicació: 04/06/2024
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: aislamiento termoacústico
Marca: Pafile
Educació: Bachillerato/Batxillerat/COU/BUP/High school degree
Tipus de candidat: Tots
Zones de representació: CATALUNYA
Inscritos: 9

Pafile srl té la seu a Vicenza, Itàlia. L'empresa està especialitzada en la producció i la distribució de sistemes d'aïllament per a edificis. Som coneguts pel nostre compromís amb la sostenibilitat i l'eficiència energètica, oferint una gamma de productes certificats dissenyats per satisfer les necessitats dels professionals de la indústria de la construcció.

Pafile treballa amb els que volen augmentar el negoci amb sistemes d'aïllament d'alta qualitat i rendiment durador. La nostra empresa produeix i selecciona sistemes d'aïllament tèrmic dissenyats per a la nova construcció i ideals per a tots aquells edificis que necessiten un estalvi energètic concret i eficaç per tal de garantir un ambient més confortable i saludable dins dels habitatges, així com un benefici pels usuaris.

Ens agrada ser directes: busquem una persona del sector de la construcció que no tingui gaires contractes d'agència. Si sentiu la necessitat de completar la gamma de materials que teniu en cartera, considereu la nostra invitació.

Produïm i venem aïllants que actuen com un foldre contra la pèrdua de temperatura i per això volem limitar l'ús de materials sintètics (EPS, xps i els seus derivats) a la construcció.

Des de fa 10 anys comercialitzem tres marques: la fibra de fusta pura THERMO DRY, l'aerogel sense pols NANOBOARD.

Ens agradaria dialogar amb un professional capaç de modular una trajectòria de vendes precisa segons el nostre model, un creatiu de vendes, un perfil emprenedor, enèrgic, capaç d'entendre la dinàmica de la zona i generar relacions amb els clients.

Per tant, us proposo un diàleg immediat amb nosaltres per entrar al món de Pafile.

L'Agent Tècnic Comercial serà responsable de la promoció i venda dels nostres productes aïllants de fibra de fusta. Aquesta figura clau s'encarregarà de desenvolupar noves oportunitats de negoci, gestionar les relacions amb els clients existents i donar suport tècnic per garantir la satisfacció del client i la consecució dels objectius de vendes.