Veure totes les ofertes Agent comercial en dermocosmètica - Catalunya

Data Publicació: 07/05/2024
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: CYTOLNAT
Marca: CYTOLNAT
Educació: Bachillerato/Batxillerat/COU/BUP/High school degree
Tipus de candidat: Tots
Zones de representació: CATALUNYA
Inscritos: 2

Fundats el 2002, Laboratoires CYTOLNAT France comercialitzen productes dermatològics amb actius naturals, amb una eficàcia reconeguda. Comptant amb una excel·lent reputació entre dermatòlegs, oncòlegs i cirurgians estètics, els nostres productes es distribueixen en farmàcies i estan destinats a persones amb pell i cabells sensibles o debilitats.

El treball comercial es realitzarà principalment a farmàcies i parafarmàcies. A més d'aquesta part comercial, la seva missió és assegurar-se que el client llança bé la comanda, fer la formació dels equips farmacèutics i eventualment la realització d'activitats promocionals al lloc (remunerades a part). Com a autèntic representant de la marca al sector, el responsable comercial també tindrà la missió d'augmentar la notorietat local de la marca entre els prescriptors (visites mèdiques).

Busquem home o dona, amb almenys el Batxillerat, idealment en àrees comercials i científiques, o amb experiència comercial significativa en el desenvolupament de vendes a farmàcies, visites mèdiques a dermatòlegs o hospitals. L'autonomia, la rigorositat i la proactivitat són qualitats indispensables per tenir èxit a la funció.

- Catalunya
Els límits d'aquest sector encara no estan definits geogràficament amb detall i es poden adaptar als perfils seleccionats.

El sistema de remuneració es basa en la quantitat d'unitats venudes i correspon a una comissió de 25% del preu de venda descomptat. Les comissions es paguen a l'agent el dia 10 del mes següent a la recepció de la comanda. La realització d'activitats promocionals al punt de venda es remunera a part, per dia o migdia. La implementació d‟una estratègia de visita mèdica per part de l'agent pot justificar el pagament d‟una quantitat fixa i global. L'objectiu de Cytolnat és establir una col·laboració a llarg termini amb l'agent comercial.