Veure totes les ofertes Comercial per Team Building

Data Publicació: 12/03/2024
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: SERVEIS
Marca: GAVINA CAMPING VILLAGE
Educació: Bachillerato/Batxillerat/COU/BUP/High school degree
Tipus de candidat: Tots
Zones de representació: CATALUNYA

Des de Gavina Camping Village, t'obrim les portes a una oportunitat inigualable que enriquirà el teu portafolis de vendes: sessions de Team Building en un entorn de càmping de luxe. Ubicat a Creixell, a primera línia de mar, oferim un marc idíl·lic per a empreses en cerca d'alternatives innovadores als tradicionals hotels. La nostra proposta és una experiència sense igual, pensada per sorprendre.

Ens enorgullim d'oferir experiències de Team Building totalment personalitzades. Amb un equip d'animació de primera línia, estem preparats per adaptar-nos a qualsevol requisit, oferint des de dinàmiques de grup fins a activitats a l'aire lliure i esports aquàtics en la mateixa platja. La nostra diversitat d'oferta assegura experiències vibrants i plenes d'acció.

El nostre complex disposa de sales multifuncionals que poden acollir fins a 50 persones, perfectes per a reunions o activitats de grup. Per als moments de descans, el nostre restaurant de renom satisfarà qualsevol preferència culinària, ajustant-se a les necessitats específiques de cada grup.

Com a professional de vendes, t'ofereixes la clau per a una proposta de Team Building sense precedents. Aquesta experiència combina el treball en equip, el benestar i l'aventura, prometent uns dies memorables a la vora del mar. Aquesta és una oportunitat d'afegir un gran valor al teu catàleg, oferint als teus clients una alternativa que transcendeix el convencional.

Ens il·lusiona la idea de col·laborar amb tu per transformar les sessions de Team Building en aventures inoblidables. Junts, podem obrir noves portes a les empreses que desitgen innovar i reforçar els vincles del seu equip.