Data Publicació: 06/03/2024
Contracte Mercantil: Contrato Laboral
Producte/Servei: ESPECIALISTAS EN LUNAS AUTO
Marca: GLASS TALLERES
Educació: FP1/PT1
Tipus de candidat: Tots
Zones de representació: CATALUNYA
Inscritos: 1

Som una empresa espanyola compromesa amb els petits i mitjans empresaris cristallers, donant-los veu, presència i potenciant la seva experiència i professionalitat, tant als industrials de tota la vida com als nous emprenedors.

Aprofitant el domini de la seva especialitat com a cristallers, i sumant els protocols, eines i estàndards de qualitat que des de la nostra central GLASS TALLERS els aportem, aconseguim treballar qualsevol classe de vidre de qualsevol classe d'automòbil amb les màximes garanties de qualitat i amb un plus de proximitat i compromís que emana de qui està al càrrec del seu negoci.

Des de GLASS TALLERES treballem per conservar i desenvolupar aquesta estructura empresarial creada durant molts anys a Espanya i que tanta riquesa i valor aporten al sector.

Per això a GLASS TALLERES estem sempre a prop teu.

Busquem responsable de zona assignada (diverses comunitats, zona nord), per obtenir el desenvolupament i creixement dels tallers de la zona assignada, així com nous tallers especialistes.

Les seves funcions són les de visitar clients objectius (companyies asseguradores, empreses logístiques, rèntings...) per créixer en aquells amb què ja hi ha acord i activar clients nous.

En un principi el contracte és laboral, encara que es pot negociar un contracte mercantil.

www.glasstalleres.com