Veure totes les ofertes Es busquen comercials a Barcelona i Girona capaços de captar nous clients oferint serveis de mitjans digitals.

Data Publicació: 27/11/2023
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: Servicios de medios digitales
Educació: Bachillerato/Batxillerat/COU/BUP/High school degree
Tipus de candidat: Tots
Zones de representació: BARCELONA, GIRONA
Inscritos: 1

Descripció de l'empresa.
Red Hunters és una empresa de serveis comercials que col·labora amb les empreses SKYROCKET i SKYPYME externalitzant les vendes a porta freda amb equips comercials d'alt rendiment.
SKYPYME és una empresa de mitjans digitals que ofereix serveis de posicionament i publicitat digital per al sector pime.
SKYPYME és la germana petita de SKYROCKET, una empresa de mitjans digitals que ofereix els seus serveis de màrqueting a grans empreses com Mustela, Lidl, Bonpreu, Sabadell. Kern_pharma, Imagine, Veritas, Tous, Mango, entre moltes altres.
La funció principal de SKYPYME i SKYROCKET és aconseguir que els seus clients incrementin les vendes, aconseguint captar nous clients des del canal digital, amb estratègies SEO, SEM, CRO, PERFORMANCE, PAID SOCIAL MITJANA, UX/UI, i WEB.
https://skyrocket.es/
https://skypyme.es/
A Red Hunters, busquem comercials capaços de captar nous clients a porta freda per SKYROCKET i SKYPYME.

Descripció de la posició i les seves funcions.
Es busquen comercials que siguin ambiciosos i aspirin a obtenir grans carteres de clients amb grans facturacions. Persones responsables, organitzades i constants que siguin capaces de generar un gran nombre de vendes.
Es busquen perfils emprenedors, persuasius, actius i diligents.
Els comercials seran contractats en règim d'autònoms.

Requisits.
Es valoren estudis en màrqueting, màrqueting digital, ADE, Econòmiques, etc. Universitaris o Grau superior. Si el candidat no té els estudis, però té actitud i ganes de formar-se i treballar, també es valorarà positivament.
Es valora experiència comercial en gestió de carteres i experiència comercial a porta freda.
És indispensable tenir un bon domini de l'Office.
Es valoren especialment persones amb altes capacitats d'organització i gestió del seu temps.

Experiència.
Es valora experiència comercial i com a comercial de porta freda.
Es valora experiència en qualsevol classe d'empresa de màrqueting o empreses comercials.
Si el candidat té gran actitud, també es valoraran persones amb experiència en feines de venda de cara al públic, com ara botigues, restaurants, etc.

Condicions ofertes per l'empresa.
- Horaris.
Lliure horari i vacances.

- Salari com a autònom:
Comissió de vendes del 5% sobre la facturació del client. El primer any, amb la ruta que adquirirà el comercial, es calcula que podrà obtenir uns ingressos bruts entre 30.000 i 40.000 euros cada any. Red Hunters garantirà un salari mínim de 25.000 euros bruts, des del primer dia, i només el primer any. La comissió del 5% es pagarà durant 3 anys per cada client aportat.
El segon any podrà assolir, mínim, els 35.000 bruts, i màxim, els 45/55.000 bruts anuals.
El tercer any podrà assolir, mínim, els 50.000 bruts, i superar els 100.000 anuals.
Com a autònom, el candidat es farà càrrec de les despeses d'autònom, com ara la tarifa d'autònoms, la seva gestoria, despeses fiscals, vehicle i gasolina, dietes, telèfon, etc.

- Aprenentatges.
Possibilitats d'escalar a l'empresa.