Veure totes les ofertes Comercial per a la venda de peces de maquinària industrial personalitzada

Data Publicació: 06/10/2023
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: Piezas de máquinas a medida (según documentación en plano), repuestos, componentes tecnológicos, conjuntos y utillajes mecánicos, con apoyo en el campo de la construcción y la ingeniería. Mecanizado CNC, rectificado, electroerosión, corte de alambre, tratamiento térmico, recubrimiento.
Marca: PROOFEST
Educació: FP2/PT2
Tipus de candidat: Tots
Zones de representació: COMUNITAT DE MADRID, COMUNITAT FORAL DE NAVARRA, ARAGO, CATALUNYA, PAIS BASC
Inscritos: 3

Som una empresa txeca que opera al camp de l'enginyeria i el subministrament de solucions tecnològiques personalitzades. Els nostres clients són principalment empreses de la indústria automobilística, però també fabricants de sistemes d'energia, sistemes de refrigeració, plantes d'estampació de plàstic i metall, etc. , Mubea, etc. El nostre equip està format per 20 professionals a 2 sucursals.

Comptem amb una formació tècnica sòlida i el know-how d'un equip experimentat. Estem certificats segons ISO 9001:2015. Les nostres pròpies capacitats i més de 10 socis a tot el món s'encarreguen de la implementació. Apostem per una forta orientació al client amb èmfasi a complir tots els requisits de qualitat i precisió dels nostres lliuraments.

Al mercat espanyol, busquem comercials que, juntament amb el suport del nostre departament de disseny i enginyeria, s'encarreguin de la venda de:
• Peces de maquinària personalitzada (sobre pla).
• Peces de recanvi.
• Components tecnològics.
• Conjunts i dispositius mecànics

Requisits desitjats:
Formació tècnica, preferentment enginyeria, ja que la comunicació serà amb enginyers de processos, tecnòlegs, enginyers industrials, manteniment.
Anglès, nivell bàsic.

Oferim:
• Salari fix + comissions; detalls a negociar.
• Zona de vendes pròpia amb possibilitat d'expansió.
• Assistència a la venda.
• Suport tècnic per respondre consultes específiques dels clients de manera professional.

Àrea comercial: Catalunya, País Basc, Aragó, Navarra, Madrid