Veure totes les ofertes Representant comercial sector serveis

Data Publicació: 05/09/2023
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: Consultoría
Marca: Vistage
Educació: CFGM/SEC
Tipus de candidat: Tots
Zones de representació: ESPANYA
Inscritos: 1

Sobre l'empresa:

Vistage és l'organització líder mundial d'assessorament a CEOs, operant des del 1957 i present a 35 països. Tenim més de 45.000 membres. La nostra missió és incrementar l'eficàcia i millorar les vides de CEO i alts executius, i ho fem d'acord amb una metodologia pròpia d'assessorament entre iguals.

Sobre el lloc

Reportant la directora de Comunicació. Responsable de la generació d'oportunitats i de selecció de candidats qualificats per als grups Vistage de Madrid, Barcelona, País Basc, València.

Busquem dos perfils:
Una persona que es responsabilitzi de crear cites per a reunions (mitjançant trucades, enviament de correus electrònics, i missatges de linkedin)
I una altra persona que es pugui responsabilitzar de generar el client des del principi fins al final.

Requisits del segon perfil:

+ 5 anys d'experiència en activitat comercial a una empresa amb audiència similar Directors Generals/Propietaris d'empresa/Soci Fundador.
- Familiaritzat amb la creació i la fidelització de cartera de clients pròpia.
- Amb capacitat provada de creació de propostes pròpies, de pla d'acció amb objectius i kpi

Responsabilitats del lloc

-Creació i gestió de cartera de contactes a Madrid, Barcelona, València i el País Basc, amb l'objectiu d'escollir els millors candidats qualificats per a entrevistes de selecció que són realitzades pels nostres coaches de CEOs.
-Una gran part del temps d'aquest lloc consisteix en la realització de recerca i prospecció, trucades i enviament de correus electrònics per donar a conèixer l'empresa, els nostres esdeveniments, qualificar els convidats d'acord amb uns criteris i motivar l'assistència.
-En coordinació amb Direcció de Màrqueting, seguiment de les oportunitats generades per Màrqueting i implementació d'accions de promoció per donar suport a la difusió de l'activitat de Vistage i facilitar el contacte amb potencials clients.
-En relació amb l'equip de Coaches per a Directius anomenats Chairs, seguiment setmanal de la relació amb els clients potencials, i la seva assistència a reunions o esdeveniments.