Veure totes les ofertes Especialista en vendes DIVERSA Technologies canal Pharma

Inscripciones Finalizada

Data Publicació: 23/05/2023
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: Reactivos de Entrega
Educació: Diplomatura/Llicenciatura/Licenciatura/Diplomature/Degree
Tipus de candidat: Tots
Zones de representació: ESPANYA
Inscritos: 2

A DIVERSA ens especialitzem en la formulació i administració intracel·lular de molècules terapèutiques, oferint-los noves oportunitats per desenvolupar-se a la clínica. Les molècules que altrament no arribaria al vostre lloc d'acció, ara poden ser lliurades a l'objectiu amb les seves propietats terapèutiques intactes gràcies a la nostra tecnologia de lliurament patentada.
L'ambició de DIVERSA és impulsar el desenvolupament de teràpies innovadores per al benefici final dels pacients i iniciar una revolució terapèutica.

DIVERSA busca Agents Comercials Freelance (retribució per comissió sobre venda) a diverses zones geogràfiques del país per afegir valor al creixent camp de la biotecnologia i contribuir al desenvolupament del sector de l'administració de fàrmacs i la nanomedicina.

Descripció del producte:
L'agent al seu dia a dia estarà impulsant una de les nostres línies de negoci: Reactius de lliurament DIVERSA. Aquests reactius ajuden els investigadors de ciències de la vida a avançar en la seva investigació preclínica cap a les etapes de prova clínica. Busquem un agent comercial per a diverses zones d'Espanya, a comentar amb l'agent la zona geogràfica exacta. Podeu obtenir més informació de la nostra innovadora tecnologia al nostre canal de YouTube: https://www.youtube.com/@diversatechnologies9233

Potencials clients: universitats, centres de recerca, empreses biotecnològiques i farmacèutiques.

Sol·licitem que l'agent interessat a obtenir més informació es comuniqui amb nosaltres mitjançant aquest portal i no per telèfon.