Veure totes les ofertes GESTOR/A COMERCIAL BEGUDES PER A CANAL HORECA

Inscripciones Finalizada

Data Publicació: 17/05/2023
Contracte Mercantil: Contrato Laboral
Producte/Servei: BEBIDAS ESPIRITUOSAS
Marca: ONSALES PARTNERS
Educació: FP2/PT2
Tipus de candidat: Tots
Zones de representació: COMUNITAT DE MADRID

Seleccionem un Gestor/a Comercial de vendes per al Canal Hostaleria per a la Comunitat Autònoma de Madrid
Incorporació Dijous 1 de Juny, oferim Contracte Laboral indefinit, Salari Fix + Salari variable + cotxe d'empresa, despeses cobertes i equipament informàtic de treball. Possibilitats de desenvolupament intern a l'àrea comercial i Field Marketing.
Per a empresa de begudes Espirituoses líder al mercat Portuguès i amb implantació a Espanya a la zona Sud, Extremadura i Madrid. L'objectiu és desenvolupar les marques a mitjà/llarg termini al mercat espanyol i consolidar l'equip comercial.
Es requereix orientació i vocació comercial, bona imatge, disponibilitat temps complet i carnet de conduir. Capacitat de viatjar entre aquestes províncies. Es valorarà experiència prèvia com, Comercial de begudes i aliments, o experiència com Bartender, com GPV, com a promotor de vendes o com Brand Ambassador.
REQUISITS
El més important és la vocació per desenvolupar una carrera comercial a llarg termini.
Disponibilitat per incorporar-se l'1 de juny (com més tard el 5 de juny). Orientació Comercial, experiència en treball per objectius de venda.
Bona imatge, capacitat de comunicació i una mica d'experiència en venda, recomanable Hostaleria, bé darrere de la barra o bé com a comercial de bars i restaurants.
CONDICIONS:
Contracte laboral indefinit
Salari Brut mensual: Fix de 1.400€/mes i variable fins a 750€ mes addicionals
Cotxe d'empresa
Equipament Informàtic
Despeses cobertes