Veure totes les ofertes Agent Col·laborador Transferències en Divises CURRENCIES DIRECT per a sector tèxtil, indutrial, telecomunicacions, maquinària etc...

Inscripciones Finalizada

Data Publicació: 24/03/2023
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: Transferencias en Divisas
Marca: Currencies Direct
Educació: ESO/EGB
Tipus de candidat: Agents comercials col·legiats
País: Espanya
Zones de representació: ESPANYA
Inscritos: 1

A Currencies Direct som especialistes en Divises, realitzem transferències ràpides i segures amb el millor tipus de canvi.
Estem regulats pel Banc d'Espanya per fer aquest tipus d'operatives, operant al nostre país des del 1999, amb 19 oficines repartides per tot el territori nacional.
Som més de 100 treballadors només a Espanya, i movem més de deu mil milions d'euros a l'any en transferències amb divises, a 5 continents.

Ajudem empreses, sobretot empreses importadores, a millorar el seu procés de pagament a proveïdors de fora de l'eurozona, els incrementem el benefici obtingut del seu marge d'importació oferint un millor tipus de canvi, i els estalviem diners, ja que no cobrem comissions fixes, a diferència dels bancs.

Busquem col·laboradors o agents comercials amb cartera pròpia, que ens presentin i recomanin a Empreses que treballin amb divises, habitualment perquè importen de la Xina, Regne Unit, USA, Hong Kong, Taiwan, etc., o que exportin i rebin pagaments en altres monedes diferents a l'Euro. Empreses del sector tèxtil, industrial, de telecomunicacions, de maquinària, sector mobiliari, il·luminació, electrònica, etc.

Oferim total suport des de la nostra empresa, i un paquet de comissions molt atractiu als nostres col·laboradors segons el benefici que generin els clients que ens siguin presentats.