Veure totes les ofertes Agent Col·laborador Sector Tèxtil Contract

Inscripciones Finalizada

Data Publicació: 03/03/2023
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: Textil y Moquetas
Marca: Textil Contract
Educació: Bachillerato/Batxillerat/COU/BUP/High school degree
Tipus de candidat: Tots
Zones de representació: ALACANT, BARCELONA, CASTELLO, GIRONA, LLEIDA, COMUNITAT DE MADRID, MALAGA, REGIO DE MURCIA, SEVILLA, TARRAGONA, ARAGO, CATALUNYA, PAIS BASC, COMUNITAT VALENCIANA
Inscritos: 1

Textil Contract és una consolidada empresa amb més de 20 anys d'experiència al sector Contract que engloba i té entre els seus clients objectius a Hotels, Apartaments Turístics, Edificis d'Oficines, Residències, Locals Comercials, Despatxos d'Arquitect@s, Decorador@s, Empreses Constructores, etc.

Subministra, confecciona i instal·la amb Èxit tota classe de TÈXTILS Decoració i MOQUETES, duent a terme des de les Noves Obertures de Negoci i Reposició Global de tèxtils (cortines, cortinetes, opacs, cobrellits, estors enrotllables en teixit screen, quadrants, Moquetes, entapissats) fins a la reposició parcial o Refits d'establiments.
Operem a escala nacional sense problema.

A causa del nostre continu creixement i en ple procés d'expansió, seleccionem - busquem Col·laboradors/es - Agent Comercial multi cartera, dinàmic/a, amb cert gust per la decoració i enfocat al sector contract (Mobles, Lluminària, Materials de Construcció, etc.) i que entre els seus clients visiteu hotels, residències, edificis d'oficines / obra nova, locals comercials, despatxos d'arquitectes i interioristes, etc. per oferir els nostres productes i serveis.

Oferim el suport d'una empresa seriosa, compromesa i enfocada a la satisfacció del client. Catàlegs d'empresa acabat prèmium exposant els nostres productes, projectes fets, clients i serveis.

Contactes de cadenes hoteleres. Acompanyaments per tancar vendes computables 100% al col·laborador, pàg. web actualitzada, etc.

Vendes assegurades! Altes comissions negociables.

REQUISITS:

Ganes de créixer i evolucionar com a professional. Bona presència. Cert gust per la decoració. Cartera de clients/visites.